Comfort **** szoba

A comfort szobák 29 négyzetméter alapterületűek, a Zempléni-hegységre vagy a történelmi várnegyedre néznek, továbbá mindegyik szobához tartozik erkély.

A zuhanykabinos fürdőszobával kialakított comfot szobák berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést. A szobák klíma berendezéssel, 80 cm-es LCD tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

Igény esetén gyermekek részére 1 darab pótágy helyezhető el a szobában.

Comfort **** szoba
Superior **** szoba
Superior **** szoba

Az Hotel Bodrog új superior szobái 24 négyzetméter alapterületűek, a Zempléni-hegységre vagy a történelmi várnegyedre néznek. A belsőépítészeti koncepció megálmodásakor a fal-, padló- és mennyezeti felületek különleges kialakítása mellett mindenekelőtt a színben és formában a térhez leginkább igazodó bútorok elhelyezésére fektettük a hangsúlyt.

A zuhanykabinos fürdőszobával kialakított superior szobák minden igényt kielégítő, modern és exkluzív berendezése tökéletesen szolgálja a kényelmet és a pihenést. A szobák klíma berendezéssel, 80 cm-es LCD tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkeznek.

Superior **** lakosztály

Az 57 négyzetméter alapterületű, két légteres lakosztály terasza a hotel előtti parkra néz.

A sarokkáddal rendelkező nagyméretű fürdőszoba, továbbá a tágas terek járulnak hozzá a tökéletes pihenéshez. A lakosztály klíma berendezéssel, 80 cm-es LCD tévével, telefonnal, minibárral, Wi-Fi elérhetőséggel és széffel rendelkezik.

Igény esetén az ágyazható kanapé 2 kiskorú gyermek részére nyújthat kényelmes szállás lehetőséget.

Superior **** lakosztály